Made for Professionals
 
 

Scancerco-konserni

 


Hae sivustosta
Biobe Oy


Hae sivustosta
Scanfinn Oy


Historia

Organisaatio

Arvot

Näyttelyt

Tiedotearkisto

Scancerco-konserni

Scancerco-konsernin toimialana on rakennusteollisuustuotteiden alihankinta, sopimustuotanto ja tukkukauppa. Liiketoiminta on organisoitu kahdelle tytäryhtiölle, Biobe Oy:lle ja Scanfinn Oy:lle. Scancerco Oy on konsernin hallinnointiyhtiö.

   

 

Luotettava rakennusteollisuustuotteiden toimittaja

Rakennusteollisuustuotteita maahantuovina, valmistavina ja valmistuttavina toimijoina konsernin yritykset keskittyvät pääasiassai ovi-, ikkuna- ja rakennusteollisuuden heloihin, rakennuskomponentteihin ja korvausilmatuotteisiin.

Yritykset tarjoavat korkealuokkaisia tuoteratkaisuja teolliseen tuotantoon ja ovat mukana kehittämässä rakentamisen laatua niin luotettavana laadukkaiden tuotteiden tarjoajana kuin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina.

 

Biobe Oy on Scancerco-konserniin kuuluva vuonna 1991 perustettu kotimainen yritys, joka valmistaa ja myy maamme käytetyimpiä Biobe-korvausilmatuotteita. www.biobe.fi

 

Scanfinn Oy on suomalainen ovi-, ikkuna- ja rakennusteollisuuden sekä kiinteistönhuoltoalan helatoimittaja, jonka asiakkaina on myös arkkitehti- ja suunnittelutoimistoja. Yrityksen päätuoteryhmiä ovat mm. ovi- ja ikkunahelat, profiilijärjestelmät, kattoikkunat sekä räätälöidyt pienmetallituotteet. Vuonna 1976 perustettu yritys tunnetaan asiakkaidensa luotettavana hovihankkijana. www.scanfinn.fi

 


Scancerco-konserni
Suvilahdenkatu 10 B
00500 Helsinki
Finland

Biobe Oy
Puh. +358 9 7743 270
Faksi +358 9 7743 2720

 

Scanfinn Oy
Puh. +358 9 7743 2710
Faksi +358 9 7743 2720

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Scancerco Oy