Made for Professionals
 
 
Biobe Oy > Yritys > Tiedotearkisto
Hae sivustosta

 

 

Tiedotteet ja uutiset

 

Termostaattiohjattu Biobe ThermoMax A

on virtausominaisuuksiltaan optimoitu tuloilmaikkunaventtiili, joka hyödyntää lämmityksen hukkaenergiaa kylmäkaudella. Ilmanohjaus on ympärivuotisesti automatisoitua ja ilmamääriä voidaan portaattomasti itse säätää. Pikakiinnitteisen venttiiliyksikön suodattimen vaihto onnistuu ilman työkaluja. Lue lisää. 

 

-

16.7.2015

UUTTA HENKILÖKUNTAA


Laura Palomäki on aloittanut reskontrassamme 1.7. sijaistaen myöhemmin äitiys- ja vanhempainlomalle jäävää kollegaansa. Teemu Nuolioja on aloittanut varastollamme 1.7. Hänen vastuullaan on mm. logistiikan toiminnan kehittäminen. Toivotamme molemmat lämpimästi tervetulleiksi joukkoomme!

 

-

Manuaalitoiminen Biobe ThermoMax M mm. IV-saneerauksiin ja venttiilityypin päivityksiin Tuloilmaikkunaventtiili hyödyntää asunnon lämpöhukan korvausilman esilämmitykseen lämmityskaudella. Venttiilin suodattimen vaihtoon ei tarvita työkaluja ja ilmamäärätkin ovat lähes vakiot ympäri vuoden.

> Tuoteinfo
> Esite

> Katso video

 

-

VASTUU ASUMISTERVEYDESTÄ
on sekä osakkaalla, asukkaalla että taloyhtiöllä

Rakennuksen sisäilman laatuun vaikuttavat monet tekijät, joista tärkeimmät ovat kunnossa olevat rakenteet ja toimivat ilmanvaihtolaitteet.Jos rakennuksen huono sisäilma alkaa aiheuttaa terveyshaittoja, kuten nuhaa, yskää tai silmäoireita, on tilanne kehittynyt jo hälyttävän pitkälle.

Asumisterveyden ja sisäilman laadun nimissä taloyhtiöissä onkin perusteltua keskustella kenen vastuulla ilmanvaihdon suodatus tulee hoidettua oikein ja säännöllisesti, jotta edistetään asukkaiden asumisterveyttä hyvän sisäilman muodossa. Lue lisää.

Avainsana: asumisterveys, ilmansuodatus, sisäilma

 

-

Biobe ThermoPlus -venttiili uusiin tuloilmaikkunoihin ja ilmastointisaneerauksiin

Biobe ThermoPlus -venttiilit on tarkoitettu käytettäväksi sekä uusissa tuloilmaikkunoissa että ilmastointisaneerauksissa, joissa olemassa oleva korvausilmaventtiili-ikkuna muutetaan tuloilmaikkunaksi, kuin myös tavanomaisena korvausilmaventtiilinä omalla variaatiollaan. Lue lisää


Info: Tuloilmaikkuna

Info: Ilmanvaihto


-

17.4.2012

Markkinaoikeuden päätökset markkinointi-ilmaisuista

Markkinaoikeus on todennut 26.3.2012 antamassaan päätöksessä (108/2012), että Dir-Air Oy:n käyttämät markkinointi-ilmaisut Biobe ThermoPlus -venttiileistä ovat olleet totuudenvastaisia, kilpailijan (Biobe Oy:n) hyödykettä väheksyviä sekä harhaanjohtavia, eivätkä täytä sopimattomasta menettelystä elinkeinotoiminnassa annetun lain 2 a §:n 1 momentin 1 kohdassa säädettyjä edellytyksiä.
Lue lisää.

-

Sisäilman laatu vaikuttaa asumisterveyteen - asunnossa kaikki hyvin? 

Siitepölykausi maaliskuusta lokakuulle on haastavaa aikaa allergioista kärsiville. Tehokas hoitokeino siitepölyjä vastaan on estää niiden pääsy sisätiloihin asentamalla tai vaihtamalla hiukkassuodatin korvausilmaventtiileihin. Lue lisää.

-

13.3.2008

Biobe mukana sisäilmastoseminaarissa 5.3.2008 järjestetty 23. Sisäilmastoseminaari kokosi yhteen sisäilman asiantuntijat. Seminaarin aiheita olivat mm. mikrobien tutkimusmenetelmät ja terveysvaikutukset, rakennusmateriaalien emissiot, sisäilmasto ja ilmanvaihto. Biobe oli mukana tapahtumassa Biobe ThermoVent -korvausilmaikkunalla ja sisaryritys Scanfinn Oy ISO-Chemie -tiivistystuotteilla.

 

Siitepölykausi muistuttaa
ilmansuodattimen vaihdosta

Biobe-allergeenisuodatin kerää tehokkaasti ilman allergeeneja tukkeutumatta ja ilmamäärien kärsimättä. Suodattimen materiaalina on 3MTM:n synteettinen, erittäin tehokas HAF (High Air Flow) -kennosto. Lue lisää

 

 

Tiedotearkisto

 

 

 

Biobe Oy
Suvilahdenkatu 10 B
00500 Helsinki
Finland

Puh. +358 9 7743 270
Faksi +358 9 7743 2720

 

 

 

© Biobe Oy etusivulle etusivulle