Made for Professionals
 
 
Biobe Oy > Tuotteet > Suodattimet > Allergeenisuodatin
Hae sivustosta
viiva
 

Biobe allergeenisuodatin

 

Biobe-venttiileihin on kehitetty suodatin, joka kerää tehokkaasti ilman allergeeneja tukkeutumatta ja ilmamäärien kärsimättä. Sen materiaalina on synteettinen, erittäin tehokas HAF (High Air Flow) -kennosto.

 

 

 

Suodatin on erittäin helppo asentaa sekä uusiin että käytössä oleviin korvausilmaventtiileihin.

Biobe-allergeenisuodatin on markkinoiden tehokkain; sillä saavutetaan noin 90 % suodatusteho esim. koivun siitepölylle. Allergeenisuodattimen suodatusteho perustuu sähköstaattiseen ilmiöön, joka imee ilman epäpuhtaudet suodattimeen. Avoimessa rakenteessa on pieni virtausvastus ja siksi se sallii korkean ilmanmäärän läpäisyn.

Uuden teknologian ansiosta korvausilman määrä pienenee vain 5-10 % tavanomaisiin rakoventtiilin karkeasuodattimiin verrattuna. Perinteiset tehosuodattimet pienentävät ilmamääriä yli 60 %, jolloin korvausilma alkaa tulla sisään hallitsemattomasti rakenteiden, kuten esim. postiluukun kautta.
 
Suodattimen vaihtoväli riippuu käyttöolosuhteista. Suositeltava vaihtoväli on 1-2 kertaa vuodessa, mieluiten ainakin keväällä ennen siitepölykauden alkua.

Suodatin tulisi vaihtaa puhdistamisen sijaan. Koska HAF-suodatin on elektrostaattinen, sen suodatusteho muuttuu käytön aikana siihen kertyneiden hiukkasten koon ja suodatusolosuhteiden mukaan. Mikäli suodatin halutaan imuroida vaihtamisen sijaan, on huomioitava, että sen suorituskyky ei palaudu alkuperäiselle tasolle.

Biobe -allergeenisuodatin asennettuna Biobe-venttiilin suodatinkoteloon

 

Kuvassa suurennos suodattimen rakenteesta

 

Tilaustiedot

 

Biobe allergeenisuodatin
tuotekoodi   SA30
SA40
SA50
SA60

SA-5P-30
SA-5P-40
SA-5P-50
SA-5P-60
pintakäsittely/väri   valkoinen
myyntierä   yksittäispakattu
SA-5P-sarja 5 kpl/pss

 

 

 

 

 
© Biobe Oy
etusivulle etusivulle