Made for Professionals
 
 
Biobe Oy > Tuotteet > Venttiilit > ThermoPlus > Käyttöohje
Hae sivustosta

 

 

 

Biobe ThermoPlus –tuloilmaikkuna

Käyttö- ja huolto-ohje

(Kuvista poiketen tuotantomalleissa takaiskuläppä on valkoinen)

 

Kesä, kiinni ja talviasennon säätö

Kesä-kiinni-talviasentoa säädetään venttiilin päädyssä olevasta vivusta. Vasemmalla on kesäasento, keskellä kiinni-asento ja oikealla talviasento.

Venttiilin suodattimen vaihto

Venttiili on varustettu kennomaisilla Biobe-allergiasuodattimilla. Suodatin suositellaan vaihdettavaksi kaksi kertaa vuodessa.

Venttiili irrotetaan avaamalla ruuvit, joilla se on kiinnitetty karmiin. Työnnä kevyesti venttiilin säätövipua niin, että venttiilin takana oleva säätökisko irtoaa.  Ota vanha suodatin pois venttiilin lovetusta raosta, vaihda uusi allergiasuodatin tilalle ja laita säätökisko takaisin paikalleen.

Työnnä uusi suodatin suodatinrajoittimia vasten, jolloin suodattimen ja säätökiskon väliin jää ilmarako. Ilmatilan ansiosta ilma jakautuu koko suodattimen pinta-alalle.

Äänenvaimenninta ei irroteta puhdistuksen yhteydessä. Vaimentimen ilmakanavat puhdistetaan esimerkiksi imurilla. Tämän jälkeen venttiili asennetaan takaisin paikoilleen niin että kesä-kiinni-talviasennon säädin jää vasemmalle puolelle.

 


Säätökisko irrotetaan kevyesti säätönuppia
sisään painamalla.

Allergiasuodatin on venttiilin sisällä.

Venttiili asennetaan takaisin paikoilleen
ohjaintappien avulla. Asentosäädin jää
vasemmalle puolelle.

Välitilan suodattimen vaihto

Avaa ikkunapuite ja ota vanha suodatin yläkarmin ulkolasin puoleisesta jyrsitystä aukosta pois. Suodattimen ja jyrsityn aukon päässä on sormen mentävä aukko helpottamassa suodattimen irrotusta. Laita uusi Biobe-allergiasuodatin jyrsittyyn aukkoon kevyesti painamalla. Varmista että suodatin on samassa tasossa yläkarmin pinnan kanssa. 

Suodatinmateriaali ei ole pesunkestävää. Muihin muovi- ja alumiinipintoihin suositellaan pyyhintää miedolla pesuaineella kostutetulla pyyhkeellä. Liuottimien käyttö on kiellettyä.

Vaihtosuodattimia voi tilata numerosta 09-7743 270.

 


Välitilan työstössä oleva sormilovi auttaa suodattimen vaihdossa. Suodattimen tulee olla samassa tasossa karmin pinnan kanssa.

 

 

 

 

 

 


   
Biobe Oy
etusivulle etusivulle