Made for Professionals
 
 
Biobe Oy > Tuotteet > Venttiilit > Thermovent > Käyttöohje
Hae sivustosta

 

 

 

Biobe ThermoVent käyttöohje

 

1 Ilmamäärän säätö
Venttiilin ilmamäärää säädetään portaattomasti ikkunan puitteessa olevasta sulkuläpän käyttövivusta. Käännettäessä vipua alaspäin venttiili avautuu ja sisääntuleva raitisilmamäärä kasvaa. Venttiili sulkeutuu kääntämällä sulkuläppä yläasentoon.

2 Kesä-talviasennon säätö
Venttiilin ilmamäärän käyttövivun vieressä, venttiilin jommassa kummassapäässä on kesä-talviasennon säätönuppi. Talviasennossa nuppi on painettuna pohjaan. Kesäasennossa nuppi on noin 1 cm ulospäin vedettynä. Ääriasennoissa tuntuu pieni naksahdus.

Huom. Käyttövivun pää on muuttunut kuvan vivun päästä.

3 Venttiilin suodattimen vaihto
Venttiilinne on varustettu paperisella F7-suodattimella. Suodatin ei ole pestävä, se suositellaan vaihdettavaksi kaksi kertaa vuodessa.

 

 

 

 

Avaa ikkunapuite ja paina suodatin kevyesti karmin asennuskehyksen sisään siten, että suodattimen toinen pää irtoaa paikoiltaan. Poista vanha suodatin. Suodatin voidaan hävittää talousjätteen mukana.

Mikäli käytät irtokehyksellistä allergiasuodatinta, aseta uusi suodatin irtokehyksen kokonaan avoimelle puolelle. Paina suodatinkehys kevyesti paikoilleen siten, että suodatinpinta tulee ylöspäin. Varmista, että uusi suodatin on samassa tasossa asennuskehyksen alapinnan kanssa ja että suodatinkehyksen alapuolen ilma-aukko tulee aina ulkolasin puolelle.

 

 

Avaa ikkunapuite ja paina suodatin kevyesti karmin asennuskehyksen sisään siten, että suodattimen toinen pää irtoaa paikoiltaan. Poista vanha suodatin. Suodatin voidaan hävittää talousjätteen mukana.

Varmista, että uusi suodatin on samassa tasossa asennuskehyksen alapinnan kanssa ja että suodatinkehyksen alapuolen ilma-aukko tulee aina ulkolasin puolelle.

Venttiilin ilma-aukko on hyvä imuroida kevyesti suodattimen vaihdon yhteydessä avaamalla venttiilin säätöläppä. Suodatin-materiaali ei ole pesunkestävää. Muihin muovi- ja alumiinipintoihin suositellaan nihkeäpyyhintää miedolla pesuaineella. Liuottimien käyttö on kiellettyä.

 

 

 
Biobe Oy
etusivulle etusivulle